Etikett i craps

Etiketterna inom craps som existerar. Lär dig etikketerna idag! Tro det eller ej men det finns etiketter inom craps som existerar. Nu har du chansen att lära dig etiketterna idag. Eftersom craps är fortfarande ganska okänt bland svenskar så kan det vara svårt att lära sig etiketterna inom craps. En anledning till att craps är fortfarande okänt kan vara troligen för att spelet inte finns hos de svenska fysiska casinon som till exempel Cosmopol. Du behöver dock inte oroa dig i med att du kommer få reda på en del information om craps och etiketterna inom craps efter du läst allt detta.

Undvik ritualer

Man ska ha klart för sig att om man spelar craps där man spelar med marker så finns det en del regler och etiketter som gäller för alla spelare. Dessa regler måste alltid följas när alla spelar. Man kan riskera att bli avstängd eller bli diskvalificerad från ett bord om man inte håller sig till reglerna.

Här är några av de klassiska etiketterna inom craps. Om du är den personen som kastar så måste man kasta tärningen med en hand. Du får alltså inte kasta med två händer och du måste alltid träffa den motsatta sidan av bordet. Skulle du misslyckas så kommer ditt kast tyvärr ogiltigförklaras och du kan även bli diskvalificerad från spelet. Du bör också undvika göra olika ritualer med tärningen innan du kastar eftersom andra kan tycka att det är oerhört irriterade.

Kasta ej marker på bordet

Tänk på att du ska ha tärningen synlig för de andra spelarna också och se till att kasta tärningen på ett fritt område på bordet. Är du sugen på satsa men är lite osäker hur du ska satsa med mynten eller marken så bör du placera dem lugnt och stilla på bordet. Man ska alltså undvika kasta mynten eller marken eftersom det kan anses vara mycket oartigt. För dig som ska satsa så är det också oerhört viktigt att lägga dina satsningar i god tid. Hoppas att du har lärt dig en del grunder och skulle du vilja lära dig mer så finns det alltid mer information på nätet.